No Image

هشدار جدی درباره خطرات مصرف چربی های ترانس و معرفی روغن های سالم

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با هشدار درباره خطرات جدی مصرف چربی‌های ترانس، روغن‌های سالمی مانند زیتون، کانولا و کنجد را معرفی کرد و به اهمیت انتخاب روغن مناسب برای پخت و پز اشاره کرد.

به گزازش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، شیرین هدایت کردستانی، با هشدار درباره خطرات جدی مصرف چربی‌های ترانس تولید صنعتی، اظهار کرد: مصرف این نوع چربی‌ها سالانه جان بیش از ۲۷۸ هزار نفر را در سراسر جهان می‌گیرد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را به شدت افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به توصیه سازمان جهانی بهداشت مبنی بر محدود کردن مصرف چربی‌های ترانس به کمتر از یک درصد کل انرژی دریافتی، افزود: مطالعات نشان می‌دهد که مصرف بیش از حد چربی‌های ترانس خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی را تا ۲۸ درصد و خطر مرگ به هر دلیلی را تا ۳۴ درصد افزایش می‌دهد. همچنین، این چربی‌ها عامل اصلی ۵۰۰ هزار مرگ زودرس ناشی از بیماری‌های قلبی در سال هستند.

متن کامل خبر را از اینجا ببینید

منبع خبر (خبر انلاین ) است و سایت جو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد خبر را همراه با ذکر موضوع به ایمیل سایت جو ارسال بفرمایید.

rob

Written by

rob

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *