کد خبر : 1288
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 آذر 1403 - 9:59

طرز تهیه پاناکوتای کدو حلوایی

طرز تهیه پاناکوتای کدو حلوایی

پاناکوتا کدو حلوایی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب شیر با پوره کدو حلوایی، شکر، خامه و… تهیه می‌شود.   کدو حلوایی یکی از نمادهای شب یلدا است که معمولا در این شب به صورت پخته و یا به عنوان دسر سرو می‌شود و بسیار مقوی و پر خاصیت است. با کدو

طرز تهیه پاناکوتای کدو حلوایی

پاناکوتا کدو حلوایی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب شیر با پوره کدو حلوایی، شکر، خامه و… تهیه می‌شود.

 

کدو حلوایی یکی از نمادهای شب یلدا است که معمولا در این شب به صورت پخته و یا به عنوان دسر سرو می‌شود و بسیار مقوی و پر خاصیت است. با کدو حلوایی می‌توانید انواع و اقسام دسرها و خوراکی‌های خوشمزه را تهیه کنید. دسر پاناکوتا نوعی دسر مشهور و سنتی ایتالیایی به معنای خامه پخته شده است که از ترکیب خامه با شیر و پودر ژلاتین تهیه می‌شود. این دسر خوشمزه را معمولا به صورت وانیلی، شکلاتی و یا همراه با طعم دهنده‌هایی مانند میوه و قهوه تهیه می‌کنند. پاناکوتای کدو حلوایی نوعی از دسر پاناکوتا است که با پوره کدو حلوایی تهیه می‌شود و طعم بسیار خوشمزه و متفاوتی دارد. این دسر شیک برای پذیرایی در شب یلدا یک انتخاب خاص و خوشمزه است که پیشنهاد می‌کنیم حتما آن را امتحان کنید. اگر دوست دارید پاناکوتای کدو حلوایی را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش این دسر خوشمزه همراه ما باشید.

متن کامل خبر را از اینجا ببینید

منبع خبر (خبر انلاین ) است و سایت جو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد خبر را همراه با ذکر موضوع به ایمیل سایت جو ارسال بفرمایید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی نشده

دسته‌بندی نشده

آرشیو