
دانشمندان در جریان تحقیقاتی گسترده دریافتند مصرف نوشیدنیهای شیرین مثل نوشابه تا حد زیادی احتمال بروز سکته مغزی و ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
به گزارش خبرآنلاین،دانشمندان دریافتند که مصرف بیش از حد شکر افزوده شده، بهخصوص در نوشیدنیهای شیرین، خطر سکته مغزی (آنوریسم) و ابتلا به بیماریهای قلبیعروقی را افزایش میدهد.
نور نیوز در خبری نوشت:وبگاه مِدیکال اِکسپرس در گزارشی آورده است: سوزان جانزی (Suzanne Janzi)، یکی از اعضای گروه پژوهشی گفت: بارزترین یافته ما وجود رابطه متفاوت بین منابع مختلف شکر افزوده و خطر ابتلا به بیماری قلبیعروقی است.
متن کامل خبر را از اینجا ببینید
منبع خبر (خبر انلاین ) است و سایت جو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را همراه با ذکر موضوع به ایمیل سایت جو ارسال بفرمایید.