No Image

مصرف این نوشیدنی‌ها منجر به سکته مغزی می‌شود

دانشمندان در جریان تحقیقاتی گسترده دریافتند مصرف نوشیدنی‌های شیرین مثل نوشابه تا حد زیادی احتمال بروز سکته مغزی و ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین،دانشمندان دریافتند که مصرف بیش از حد شکر افزوده‌ شده، به‌خصوص در نوشیدنی‌های شیرین، خطر سکته مغزی (آنوریسم) و ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی را افزایش می‌دهد.

نور نیوز در خبری نوشت:وبگاه مِدیکال اِکسپرس در گزارشی آورده است: سوزان جانزی (Suzanne Janzi)، یکی از اعضای گروه پژوهشی گفت: بارزترین یافته ما وجود رابطه متفاوت بین منابع مختلف شکر افزوده و خطر ابتلا به بیماری قلبی‌عروقی است.

متن کامل خبر را از اینجا ببینید

منبع خبر (خبر انلاین ) است و سایت جو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد خبر را همراه با ذکر موضوع به ایمیل سایت جو ارسال بفرمایید.

rob

Written by

rob

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *