کاهش خطر ابتلا به ۱۷ سرطان با مصرف آجیل

هر وعده غذایی یک انتخاب بین سلامتی و آسیب جسمانی است. بنابراین این مساله انکار ناپذیر است که آنچه میخوریم نقشی اساسی در تقویت یا مبارزه با سرطان دارد. اما آیا خوراکیهایی نیز وجود دارند که بتوانند در کاهش خطر ابتلا به سرطانهای مهم نقش داشته باشند؟ به گزارش پارسینه به نقل از همشهری آنلاین
هر وعده غذایی یک انتخاب بین سلامتی و آسیب جسمانی است. بنابراین این مساله انکار ناپذیر است که آنچه میخوریم نقشی اساسی در تقویت یا مبارزه با سرطان دارد. اما آیا خوراکیهایی نیز وجود دارند که بتوانند در کاهش خطر ابتلا به سرطانهای مهم نقش داشته باشند؟
به گزارش پارسینه به نقل از همشهری آنلاین رژیمهای غذایی سرشار از غذاهای فرآوری شده، گوشت قرمز و نوشیدنیهای شیرین میتوانند خطر ابتلا به برخی سرطانها را افزایش دهند، در حالی که غذاهای غنی از مواد مغذی مانند میوهها، سبزیجات و غلات کامل، چربیهای سالم ، آنتی اکسیدانها و ترکیباتی را فراهم میکنند که از سلولها در برابر آسیب محافظت میکند.
متن کامل خبر را از اینجا ببینید
منبع خبر (خبر انلاین ) است و سایت جو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را همراه با ذکر موضوع به ایمیل سایت جو ارسال بفرمایید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰