نوشیدن چای بعد از غذا جذب آهن را کاهش میدهد؛ مصرف دمنوش چطور؟

برخی مطالعات نشان دادهاند که نوشیدن قهوه، چای و سایر نوشیدنیهای کافئیندار جذب آهن را مهار میکند، اما آیا چایهای گیاهی مانند چای بابونه، نعناع فلفلی یا زنجبیل نیز میتوانند جذب آهن را کاهش دهند؟ الهه جعفرزاده: چای سیاه یک نوشیدنی محبوب در تمام دنیا و بهویژه در بین ایرانیهاست؛ که به طور روزانه مورد
برخی مطالعات نشان دادهاند که نوشیدن قهوه، چای و سایر نوشیدنیهای کافئیندار جذب آهن را مهار میکند، اما آیا چایهای گیاهی مانند چای بابونه، نعناع فلفلی یا زنجبیل نیز میتوانند جذب آهن را کاهش دهند؟
الهه جعفرزاده: چای سیاه یک نوشیدنی محبوب در تمام دنیا و بهویژه در بین ایرانیهاست؛ که به طور روزانه مورد استفاده قرار میگیرد. سرانه مصرف این نوشیدنی در کشور ما سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون کیلوگرم ذکر شده است؛ که به طور تقریبی حدود ۱.۵ کیلوگرم در سال برای هر نفر است. از همین رو ما جزو پنج کشور اول مصرفکننده چای در جهان هستیم.
از آنجا که بسیاری از افراد بلافاصله بعد از صرف غذا تمایل به نوشیدن چای دارند، این نگرانی همواره مطرح است که آیا مصرف چای بعد از غذا ممکن است تأثیری در جذب آهن غذا داشته باشد؟
متن کامل خبر را از اینجا ببینید
منبع خبر (خبر انلاین ) است و سایت جو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را همراه با ذکر موضوع به ایمیل سایت جو ارسال بفرمایید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰